Rambursarea taxelor – este uşoară!

CALCULATOR

Cum rambursez taxele din străinătate?

desc
Probabil ştiţi că taxele sunt inevitabile. Când lucraţi în străinătate, este dedus şi impozitul pe venit. Suma impozitului depinde de mai mulţi factori care sunt stabiliţi de instituţiile publice din ţara străină. În medie, procentul taxelor deduse din venitul dumneavoastră este de 42%.
Da, acest lucru sună dur, dar aceste taxe permit menţinerea şcolilor, spitalelor, forţelor armate şi a instituţiilor publice.
desc
Vestea bună este că puteţi returna o parte din taxe sau toată sumă plătită ca impozit pe venit. Returnarea taxelor sau alte încasări de beneficii sociale nu afectează posibilitatea de angajare în străinătate în viitor, precum nici primirea pensiei sau a altor garanţii sociale.

Cum să începeți recuperarea taxelor?

Aplicați online astăzi și noi vă vom contacta!

Calculator pentru Rambursarea Taxelor

Calculează-ţi suma rambursabilă.

CALCULEAZĂ

Aflaţi mai multe!

Pot rambursa tot impozitul pe venit?

Puteţi rambursa suma pe care aţi plătit-o în plus, nu tot impozitul. În unele ţări, puteţi rambursa toate taxele dacă venitul brut nu trece de suma maximă neimpozabilă. Altfel, se poate recupera doar ceea ce aţi plătit în plus.

Cât durează rambursarea taxelor?

De obicei, procedura durează între 2 şi 6 luni.
Perioada de aşteptare depinde de procedurile de muncă de la autorităţile discale străine din ţara din care doriţi să vă rambursaţi taxele. După primirea documentelor dumneavoastră, noi le evaluăm, pregătim returnările de taxe şi le trimitem către autorităţile fiscale străine în cel mai scurt timp posibil. În timpul procesului de rambursare, noi anunţăm clienţii despre orice schimbări sau actualizări prin e-mail sau telefon.

Pentru câţi ani pot primi rambursarea taxelor?

Depinde de ţara în care aţi muncit. De obicei, taxele pot fi rambursate din ultimii 4-5 ani. Puteţi afla mai multe informaţii dacă selectaţi ţara în care aţi lucrat.

Ce aş putea face dacă nu am toate documentele necesare?

Chiar dacă nu aveţi toate documentele necesare, tot puteţi să ne contactaţi pentru rambursarea taxelor. Noi vom obţine documentele necesare. Totuţi, trebuie să ştiţi denumirea firmei şi datele aproximative în care aţi lucrat acolo.

Cum este calculată suma rambursabilă?

Suma rambursabilă depinde de mai mulţi factori: ţara în care aţi lucrat, venitul total, suma taxelor plătite, timpul petrecut acolo etc.

Este adevărat că nu voi mai putea lucra în ţara din care mi-am returnat taxele?

Nu este adevărat. Procesul de returnare al taxelor este o procedură legală care nu vă afectează posibilităţile de angajare în străinătate.

Este adevărat ca nu voi mai putea beneficia de pensia din străinătate dacă mi-am returnat taxele?

Nu. Procesul de returnare al impozitului nu afectează pensia sau garanţiile sociale.

Când pot aplica pentru procesul de returnare al taxelor?

Puteţi aplica pentru returnarea taxelor de îndată ce terminaţi munca în străinătate.

Cum pot primi Alocaţia pentru copii?

Puteţi primi alocaţia pentru copii din diferite ţări. Puteţi cere acest beneficiu chiar dacă doar unul dintre părinţi lucrează în străinătate. Acest procedeu necesită diferite documente. Puteţi găsi lista documentelor când alegeţi ţara de interes.

Cum încep procedura de returnare a taxelor?

Înregistraţi-vă şi asiguraţi-ne detaliile de contact. Vă vom trimite setul de formulare prim e-mail şi putem discuta ce trebuie făcut în continuare. Odată ce primim documentele necesare, vom începe returnarea taxelor. Puteţi urmări procedul de rambursare al taxelor folosind contul online care va fi creat pentru dumneavoastră.

Calculator pentru Rambursarea Taxelor

Calculează-ţi suma rambursabilă.

CALCULEAZĂ

CONSULTANŢĂ TELEFONICĂ