Suma medie rambursabilă

Clienții noștri rambursează în medie 975 EUR.

Perioada limită

Taxele din Olanda pot fi rambursate din ultimii 5 ani fiscali.

Documente lipsă

Dacă nu aveți toate documentele necesare - putem noi să le obținem pentru dumneavoastră.

Durata procedurii

Rambursarea taxelor din Olanda durează între 5 si 7 luni.

Procesul rambursării taxelor

Dacă ați lucrat în Olanda în ultimii 5 ani, puteți aplica pentru recuperarea taxelor. Cu RT TAX procedura este simplă: înregistrați-vă, pregătiți toate documentele necesare, trimiteți-le către noi, iar noi o să ne ocupăm de restul.

Clienții noștri rambursează în medie 975 eur.

Înregistrare

Înregistraţi-vă pentru returnarea taxelor. Imediat după înregistrare, veţi primi setul de formulare şi instrucţiuni adiţionale. Consultanţii noştri vă vor contacta în termen de 1 zi lucrătoare şi vă vor răspunde tuturor întrebărilor.
Puteţi şi să descărcaţi setul de formulare şi să îl completaţi singur/ă. Aveţi aici exemplul de completare. După ce îl completaţi, trebuie să pregătiți toate documentele necesare pentru rambursarea taxelor

Documentele necesare pentru rambursarea taxelor:

Copie după Buletin (Carte de Identitate) sau Paşaport;

Document oficial care certifică identitatea şi cetățenia titularului.

Formularele Jaaropgave sau ultimii fluturași de salariu de la fiecare loc de muncă;

Formularul Jaaropgave este un document eliberat de angajator care conţine informaţii complete despre taxele plătite și venitul obținut de un angajat. Ultimul fluturaș de salariu conține toate informațiile despre venitul și taxele plătite de dumneavoastră de când v-ați angajat sau de la începutul anului.

Exemple:

Jaaropgave

Numărul BSN/SoFi

Acesta este un număr de securiate socială. Dacă nu aveți un document unde este furnizat numărul BSN/SoFi, dar stiți numărul dumneavoastră, este suficient să îl introduceți în formularul nostru de depunere al documentelor.

Exemple:

Numărul BSN/SoFi

Certificatul dumneavoastră privind veniturile din România

Acesta este un document care conține informații despre veniturile dumneavoastră. Certificatul trebuie să fie listat și dus la Oficiul Fiscal (ANAF). Funcționarii de acolo trebuie să il completeze, semneze și să îl ștampileze. La sfârșitul primei pagini există un loc pentru semnătura dumneavoastră. Acest formular poate să conțină doar venitul obținut în România.

Să ne trimiteți originalul prin poștă. Acest certificat nu este necesar dacă ați obținut un venit mai mare de 10% în România din venitul global din acel acel an fiscal (Olanda şi România). Puteți descărca certificatul privind atestarea impozitul de aici:

Anul 2022 Română
Anul 2022 Engleză

Anul 2021 Română
Anul 2021 Engleză

Anul 2020 Română
Anul 2020 Engleză

Anul 2019 Română
Anul 2019 Engleză

Anul 2018 Română
Anul 2018 Engleză

Explicare document

Exemplu:

Certificat de Rezidenţă fiscală UE/SEE

Notă: Dacă nu aveți formularul Jaaropgave – nicio problemă! Puteți să incepeți procesul de rambursare al taxelor. Experții noștri vor obține documentele lipsă pentru dumneavoastră.

Trimiterea documentelor

Trimiteți toate documetele necesare și formularul de depunere al documentelor către noi. Puteți alege metoda cea mai convenabilă pentru dumneavoastră:

• Trimiteți documentele prin scrisoare recomandată sau prin curier:
RT Tax Moldova
Str. Grigore Vieru, Nr. 22/1,
Etaj 3, Oficiul 43, Chisinau MD2005

• Aduceți documentele personal la biroul nostru.

După ce am primit documentele dumneavoastră, o să începem imediat procesul de rambursare al taxelor și o să vă informăm. Puteți urmări procesul accesând contul online, creat special pentru dumneavoastră.

În momentul în care Oficiul Fiscal străin rambursează taxele dumneavoastră, noi o să deducem comisionul și o să vă transferăm banii în contul dumneavoastră bancar.

SIGURANȚĂ ȘI CALITATE!

Documentele clienților noștri sunt procesate folosind sisteme electronice aprobate de către Autoritățile Olanda

Prin sistemul electronic:
- Rambursările sunt mai rapide
- Toate documentele se trimit online
- Dosarele de taxe sunt rezolvate cu o viteză mai mare

Aveţi întrebări?

Vă putem răspunde!

Pot să solicit rambursarea tuturor taxelor din Olanda?

Suma rambursabilă depinde de mai mulţi factori, cum ar fi: taxele plătite, perioada lucrată și veniturile din țara natală. Toate taxele din Olanda pot fi returnate numai dacă îndepliniți anumite condiții necesare.

Cât durează procesul de rambursare al taxelor?

Rambursarea taxelor din Olanda durează în mod normal între 5-7 luni, în funcție de procesele din cadrul Oficiului Fiscal Olandez. Când primim documentele dumneavoastră, le revizuim și le procesăm, pregătim declarațiile privind impozitul pe venit și le trimitem biroului fiscal din Olanda în cel mai scurt timp posibil.

Ce trebuie să fac dacă nu am toate documentele necesare?

Dacă nu aveți formularele Jaaropgave, puteți continua procedura de rambursare a taxelor. O să obținem noi documentele dumneavoastră, contactând foștii angajatori.

Care sunt comisionele percepute?

RT Tax nu percepe niciun comision în avans sau taxe ascunse, ceea ce înseamnă că nu vă costă nimic să ne contactați pentru a depune o declarație fiscală, iar comisionul este plătit numai atunci când procesul de returnare al taxelor a fost încheiat.

Taxa pentru depunerea declarațiilor fiscale din Olanda depinde de suma care urmează să fie rambursată: 16% din suma taxei returnate, dar nu mai puțin de 79 EUR. Dacă trebuie să obținem noi formularele Jaaropgave lipsă, se aplică o taxă suplimentară de 20 EUR.

Pentru câți ani pot aplica pentru recuperarea taxelor?

Taxele din Olanda pot fi returnate din ultimii 5 ani fiscali.

Nu ați primit răspunsul? Contactați-ne!

Specialiștii RT Tax sunt pregătiți să vă ofere consultanță de specialitate. Gratuit